keskiviikko 24. lokakuuta 2007

ToDo-listat ja maailman ihmeet

Huomisen ToDo näyttää tältä: kirjastokierros - käytävä seuraavissa: Museovirasto (en ehtinyt tänäänkään), Baltia-kirjasto, Opiskelijakirjasto sekä Metsätalon humanistisen tiedekunnan kirjasto. Lisäksi on ehdittävä lukemaan siellä Metsätalossa yksi kirja (Kurlovcs: Latvijas Vesture), koska kirjoja on vain yksi koko Suomen kirjastojärjestelmässä sitä ei saa kotilainaan.

Näiden lisäksi suotavaa olisi, jos saisin aloitettua ensiviikon tenttiinlukua (Latvijas Vesture = Latvian historia), koska ensiviikon jälkeen on toinen tentti (Latvian maantuntemus) ja ensikuussa vielä kolmas (Länsimainen populaarimusiikki). Ajattelin myös alkaa soittelemaan KELAlle rahojeni perään - olen odottanut nyt 5 viikkoa kahden kuukauden asumislisiä, kun kämppis-Suvi sai päätöksen kahdessa päivässä. Sekä Renvall-instituuttiin, kun kuulin, että niillä on työharjottelupaikka, josta saisi hiukan rahaakin.

Jos sitten perjantaina vähän lisää tenttiinlukua, kirjamessuja, kirjamessujen jatkoklubia (Bellyssä). Lauantaina lueskelua ja kirjoittamista (olen saanut jo sivuja (monikko, huom!) graduuni). Gradukirjallisuutta ei ole kovinkaan paljon vielä tallessa, mutta hyviä artikkeleita on jo luettu.

Sunnuntaina on Bar Mendocinossa Colm Lynch, irlantilainen singer-songwriter. Se voisi olla herkkua kaiken jälkeen. Anyone? Gramofonilla Lynchiä olisi saanut soiteltua kerrallaan pari minuuttia. Nykyiset biisit (n. 4min) mahtuivat gramofonin levylle vasta vuonna 1912, kun saatiin Edisonin Blue Amberol.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti