keskiviikko 15. lokakuuta 2008

nejästätoista viiteentoista

Eilen meillä kävi kämpänkatsojia ja ei ehtinyt kirjoittaa. Kuusi kappaletta, tänään tulee vielä yksi. Asia taitaa mennä vaikeammaksi.

Huomenna minua ei enää kiinnostane se asia.

Tänään oli viimeinen työpäivä tässä putkessa, kaksi viikkoa tuli täyteen ja kiitokset lopulta: olin saanut sellaisia oppilaita motivoitua, joita normaalisti ei "kiinnosta" (Onko se enemmänkin, että aika ei riitä keskittymään myös näihin special needs -oppilaisiin?). Opin lisää itse AAC-kommunikoinnista paljon ja myös sen, mikä on turkilo. AAC taas on ”augmentative and alternative communication” ja tarkoittaa puhetta tukevaa ja korvaavaa kommunikointia.

Työpäivän jälkeen palkitsin itseni levyillä: ostin Egotripin Maailmanloppua odotellessa ja aivan IHANAN Tapio Rautavaaran kaksoislevyn. Siellä on ne kaikki hitit ja kokoelma loppuu En päivääkään vaihtaisi pois kappaleeseen. Molemmat ovat jo olleet soitossa. Tulee ihan nostalginen olo tästä Rautavaarasta.

Huomenna herään sitten yhdeksältä, siirrän itseni Meilahteen ja katsotaan milloin jaksan kirjoittaa taas.

2 kommenttia:

  1. Minäkin palkitsin itseni tänään levyillä (kalliin korsetin lisäksi), en tosin tiedä miksi :) Ostin nyt kuitenkin The Nationalin Alligatorin ja Interpolin uusimman, kun ei mulla niitä vielä ollut. Täältä kai ne kannatti kuitenkin ostaa tunnearvon vuoksi.

    Aiemmin olen jo hankkinut divarista muita NY-klassikoita, Madonnan Immaculate Collectionin ja Killersin Hot Fussin. Vain kaksi dollaria.

    Hyviä opetuspäiviä!

    VastaaPoista
  2. Niin, opetuspäivät loppuivat eilen. Nyt toisaalla ja ihan muita asioita. Tunnin päästä sairaalaan ja sitten asettaudun leikkauspöydälle. Mahtaa olla jännittävää.

    VastaaPoista