tiistai 1. huhtikuuta 2008

Tiistai - epätoivoako?

Juu. Jotenkin taas tänään aamu alko niin valoisasti, hyvää palautetta gradusta ja kaikkea - kahviakin oli jonkin verran. Mut sitten toi Pohjola lähetti mulle erittäin lämminsävyistä (syyllistävää) postia vaihteenvuoksi. En jaksa alkaa miettimään enempää, mutta kerronpahan teille, että aion nyt seuraavaksi lähettää heille 13 vuoden sairaskertomukset. (Joista tulee "jokunen" sata sivua paperia).

Nooh, sain yhden kouluhommelin tehtyä (ollut rästissä vuodesta 2003 alkaen...) ja kävin Hakaniemen torilla ostamassa suomalaisia tomaatteja (halvempaa kuin lähikaupassa) ja luomuomenia (hiukan kalliimpia, mutta ilman ruiskutuksia). Lisäksi kävin varaamassa viikonloppua varten banaanisipsejä, jos menen Suville tyttöjen iltaan Lauttasaareen.

Nyt olen töissä ja en tee mitään muuta kuin töitä ja tätä blogikirjoitusta. En ole aikonut harkita edes mitään muuta, töiden jälkeen joko kuntosalia tai vaihtoehtoisesti yksi olut kiitos.

Ei tämä niin epätoivoista ole. Silmälasitkin on taas fixattu (ilmasiksi) ja nyt vaan nauttimaan kirkkaammasta näkemisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti