lauantai 5. huhtikuuta 2008

Great Escape

On sanottava, että nyt alkaa näköä haittamaan tämä tietokoneen edessä istuminen. Haluan kuitenkin jättää erään paperin tulevan viikon aikana, joten pakko istua (ja täällä töissähän se varsinkin on pakko)...

On lauantai-iltavuoro ja tiedättekö, se on ehkä seitsemän puhelua kolmen tunnin aikana. Viihdytin ensimmäiset kaksi tuntia itseäni kirjoittamalla ja siistimällä gradua (77.sivua... Alkais jo kohta riittää kuulemma).

Vastaan huomenna vielä noin kolmella sivulla street teamin toimijoiden fanius-problematiikkaan ja sitten lähetän sen oikolukijoilleni. Viimeisen silauksen, eli järjestelyn ja kappaleiden luvun haluaisin tehdä piakkoin, koska haluan todellakin eroon tuosta paperista.


Viimeinen tunti menee kohta. Sitten lähden Krisin kanssa Lauttasaareen. Kris on Brightonissa asuva lontoolainen. Käymässä täällä ja sillä on mielenkiintoinen projekti. 5kk ilman rahaa kaikissa EU:n valtioissa. Tämä on toiseksi viimeinen valtio - enää on Kreikka jäljellä. Toivon, että hänen matkansa sujuu nätisti loppuun asti. On valloittavaa tavata ihminen, jolla on selkeä projekti ja halu auttaa. Itselleni tuli halu auttaa Krisin matkaa onnistumaan, joten CS-vieraana hän nyt sitten on.

Katsotaan mitä ilta tuo mukanaan. Minulla on julmettu päänsärky tästä tuijottamisesta, mutta jospa vaikka... yksi tumma velko auttais. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti