tiistai 25. maaliskuuta 2008

Loma

Mulla oli ekaks tossa sairaslomaa kolme päivää taas viime viikolla. Nukutti kovasti ja antibiootit oli kans käytössä.

Keskiviikkona Somerot soitteli, että he oisivat tulossa Helsinkiin vaihteeksi ja yöpaikkaa ois kaivattu. Mulla oli niin kuivakat viikonloput ollu alla viime aikoina, että oli pakko suostua, koska yleensä noiden tulosta ei seuraa ku hurjia reissuja ympäri keskustaa. Oliha se pakko taas kerran nähdä ja lähin todellaki mukaan siihen. Nähtiin taas kerran Loosessa ja sieltä ponnistettiin Henry's Pubiin kattomaan Moses Hazya. Jatkoja ei ollu, mut kävi ilmi että bändi on hauska ja pojat kivoja. :) Toi oli torstai.

Perjantai kamalassa väsymyksessä, siivoilin vähän ku joensuun viivi oli tulossa koiransa niilan kanssa kylään. Keke oli lähteny jo aiemmin kohti Istambulia, joten se ei päässy tällä kertaa mukaan. Myöhemmi illalla vielä Jenni (oulusta) ja Victor (budapestistä) tuli meidän seuraks. Mää olin nii väsyny, että piti mennä jo kympilt nukkuu. Ei siinä mitää, mentii sit ja lauantaina oltiinkii jo kasilta hereillä :D

Lauantaina oli Niinan synttärit. Se täytti 25. Juhlittiin Niinalla ja sitä ennenki taidettiin tehdä jotain. Loosessa oli taas sovittu jokku treffit joidenkin kavereiden kanssa (oli siellä lopuks Viivi, Aura, Sami, Jenni ja Victor). Mikä siinä on ku pitää sitä pankkikorttia aina vinguttaa viimiseen asti. En tajua. No kylhä tornion tytskit Laura ja Tiinaki sieltä löyty ja mielenkiintoset keskustelut myös: ihan asioista jopa!

Pääsin nukkumaan ja sammuin.

Sunnuntaiaamuna herättiin taas ysiä ennen ja Jenni ja Victor lähti Tallinnaan. Me muutoin makoiltiin ja mä taisin vähä miettiä suunnitelmia ruoan varalle. Meillä ku oli illan ohjelmassa ihan oikea dinner kämppisten kanssa. Lopulta yhdistettiin kahdet dinnerit, kun Teemu ja Alisa tuli kylään. Ne toi perulaista salaattia, lammasta, rommimarinoituja hedelmiä ja mämmiä kermalla. Meille jäi tehtäväks hirvilihapullat, tattikastike, pari eri salaattia, perunamuusi ja rahkapiirakka. Anskuki ilmesty illalliselle ja toi wiskiä vai mitä siihen irish coffeeseen pistetään.

Ilta eteni aika lupsakasti sen viinitonkan ja Amurin tiikeri-balsamin kera ja irish coffeet oli jälkkäriks kaikkien muiden jälkkäreiden kanssa.

Ei voi sanoa, että ois ollu huonot ruuat. Musaki oli hyvee ja lopuks päädyttiin yhen aikaan nukkumaan. Mä en ollu se kaikista sekavin ja pahoinvoivin (thank god).

Eilen maanantaina me tehtiin tervehenkinen koiranulkoilutus Viivin kanssa ja sitten vähä päiväunia ja leffoja (Moulin Rouge, Arizona Dream, Harry Potter ja Azkabanin vanki - siinon Sirius Musta, mun lemppari potter).

Nukuin oikei hyvin herätäkseni puol seiska. Kokkasin tänää aamulla työeväät mukaan (marinoitua broileria, perunamuusia (jämiä), salaattia (jämiä) ja tomaattia). Nyt oon ollu about 11 tuntia töissä. Jäljellä vielä kaksi tuntia.

Älkääs luulko, ei tämä tähän lopu. Mää meen illalla Tavastialle kattoo Kaizers Orchestraa ja Geoff Berneriä. Meni mihin meni, huomisaamuna puol seiska viimeistään ylös. Loppuviikolla on jonkin verran töitä (8h/pv) ja la-su vapaana! Kirjotan nyt sit sitä G:tä, jotta voin taas kertoa teille lisää siitä. Alkaa muotoutumaan koko loppupakettikin. Kyllä se menee... tänä vuonna.

Ens viikolla uudet kujeet, sillon on taas vaihteeks 13 tunnin työpäiviä - niiden tavanomaisten 8tuntisten päälle, kolmekin kappaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti