lauantai 15. maaliskuuta 2008

Homma meni jännittäväksi, silloin kun sain päähän antennin

...Powerplayssa Risto. Postasin viimeisen be influencedin feispuukiin. Siellä soittaa Leinosen Ville, joka myös edellisessä soittelee rumpuja. Se Be Influenced saa sitten samalla olla pienimuotoiset tak för 6 år -bileet, kun mitä luultavimmin olen siinä juuri viikko ennen sitä palauttanut graduni. Toisinsanoen, juhlin myös henkilökohtaisia saavutuksiani elämässä ja kuuntelen myöhäisteiniaikojeni idolia soittelemassa levyjä. :D

Jos joku ei ole kuullut legendaa, ollessani 18-vuotias Abiturientti, mailasin sähköpostia Leinosen Villelle, kun olin kuullut että Ville opiskelee etnomusikologiaa ja kysyin suoraan millaiset ovat pääsykokeet. Ville kertoi niistä ja kertoi myös omista yrityksistään päästä sisään etnomusikologiaan.. Tuona vuonna en päässyt vielä sisään, mutta pääsin jo toisella yrittämällä, päinvastoin kuin eräät, jotka yrittävät _viisikin_ kertaa ;)

Nyt olen hiukan kiireessä, kun pitäisi olla tunnin sisään töissä: sitä ennen pitäisi käydä suihkussa, pukea ja valmistautua samalla myös illan juhlintaan, Riikalla on Afrikka-bileet. Loppuillasta menen Athletic Arms:n viimeiselle keikalle.

Smithsit
tuli just alas seinältä. Riikka sanoi, että mulla ei pitäis olla Smithsien levyä, kun en kuuntele sitä. Ei se niin mee. Kuuntelen, mutta en perusta juurikaan niin paljon kuin muista brittiläisistä yhtyeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti