tiistai 19. helmikuuta 2008

Stars are Thousand Times Brighter

Heräsin ja luulin tulleeni Riikaan yön aikana. Kaduilla oli hentoisesti lunta, aurinko paistoi suoraan ikkunasta sisään ja hiljalleen autot ajoivat ohi. Sillä ikkunalla jolla viimeksi totuin ikkunaan näki enimmäkseen yksityisen hammaslääkärisairaalaan asiakaskunnan: mies jolla oli iso citymaasturi kävi usein, muttei kuintenkaan niin usein, että voisi olla henkilökuntaa.

Laitoin Tribes of the Cityn (ex-Moviesin) soimaan. Niiden ekan levyn joka on henkilökohtaisesti paljon lähempänä ja tärkeämpi ja kamalan koskettava. Se levy, missä Ksenia on vasta 16 tai 17 ja laulaa mahtavasti.

En ole aikoihin ladannut mp3-soitinta. Päätin tänään tehdä sen. Minun täytyisi mennä Naistenklinikan labraan tänään, haluavat testata makroprolaktiinin uudelleen. Jos ja kun saan hiukan lisää tuohon mp3-soittimeen energiaa, että se jaksaa matkan sinne ja takaisinkin, niin lähden.

Eilen oli jännä päivä. Tein ensialkuun 10 tuntia töitä, josta käytännössä olin liikkeessä 11-15.30. Käytiin ostamassa pilailukaupasta naamari, mentiin Kamppiin ostamaan Beatlesin punainen tupla ja pitkät kalsarit. Lopuksi shoppailtiin ruokatarpeita: uuniperunoita ja erilaisia kermaviilikastikkeita. Olin edelleen töissä, ja tuo työ on sekä henkisesti että fyysisesti välillä vähän raskasta, tosin olen kyllä 2005 syksystä sitä tehnyt, välillä valitellut, mutta olen silti vielä töissä.

Töiden loputtua menin uimaan Yrjönkadulle. Paha virhe: kuuden-seitsemän aikaan siellä oli kamala ruuhka, joka tosin hälveni heti seitsemän pintaan. Ensimmäiset viissataa metriä uin noin 15 uimarin kanssa ja viimeiset 500 metriä kolmen muun rohkelikon kera. Kävellessäni kotiin valitsin Fredan, vaikken yleensä koskaan tule sitä kautta: ajattelin Eerikinkadun kivojen kauppojen ikkunoita valitessani. Mutta iloisin yllätys oli kaksi heppaa, jotka kävelivät vastaani klonksutellen Fredan jalkakäytävää poliisisetien kanssa. Hevoset näyttivät nauttivan iltalenkistään.

Kotona netti ei ylläriylläri toiminut, joten piti säätää hiukan. Nukuin jo ennen puoli yhtätoista. Oli mukava herätä tällaiseen päivään.

1 kommentti:

  1. Tänään oli mahtavaa, nyt taitaa jo pilvistyä. Ei voi käsittää miten paljon sää vaikuttaa ihmisen mielialaan. Itse olen jo ainakin ihan valmis tekemään analyyseja ihmisyhteisöjen eroavaisuuksista ilmastojen suhteen...niitä on tosin tehty jo jostain antiikista lähtien :) (tyyliin "kylmä jähmettää, lämmin on paras, kuumassa laiskistuu")

    VastaaPoista