maanantai 4. helmikuuta 2008

da-da-da

Ilman että se ketään kiinnostaa: soittivat tänä aamuna, että saivat lähetteen tänään YTHS:ltä ja minulle on varattu ylihuomiseksi aika Naistenklinikalta. Ottaen huomioon, että HUS:issa (esim. Korvaklinikalla) on hoitojono tällaiseen rutiinivaivaan kuin poskionteloiden liikakasvu ja muut ongelmat, noin 3-4 kuukautta. Voidaan siis olettaa olevani etuoikeutettu ja ehkä jopa riskiryhmässä. Minua itseäni lähinnä jännittää uusi tilanne ja taas uusi lääkäri: tuttavat taitavat olla jos jonkinlaisessa paineessa vuokseni. Itseäni lähinnä kiinnostaa kuinka tulen elämään helmikuun, kun seuraava palkkis on 26.2. ja rahaa on nyt 3,40 euroa.

Oikeastaan en osaa edes siitä huolehtia, kunhan ruokaa on kaapissa kaikki on ok. Töihinkin tietysti olisi kiva mennä bussilla, kävellen tuo matka on kuitenkin vähän ehkä liikaa (4,4 kilometriä, noin tunti siihen menisi). Polkupyörä olisi kiva. Omanihan viettää leppoisia lomapäiviä Kalliossa Kustaankadulla erään taloyhtiön piha-alueella. Pitänee katsoa jos sille kannattaa vielä tehdä jotain. Luultavasti ei.

Kuuntelen lisää jazzia ja bluesia, toivottavasti uni tulee tänään aiemmin kuin kolmelta, kuten viime yönä. Ja tulisi kevät, niin pääsisi testaamaan niitä Latviasta ostettuja kenkiä luonnossa. Mitähän vielä? En tiedä, oli joku juttu mielessä, muttei tule takaisin.

AINIIN. Pelasin tänään Wii:tä ensikertaa, oli se sitten hassu peli. Paljastui, että olen haka keilaamisessa, mutta golfia voisi harjoitella lisää. Lisäksi sain Fortunasta superpisteet, eli yli 500. Olen siis taas hiukan töissä Ruskeasuon koululla. Tänään pidin kahvilaa ja pelailin lähinnä. Hoidollista työtä ei ole ollut, mitä nyt puin yhden lapsukaisen. Oli mukava taas nähdä niitä ja kun ovatkin niin suoria. Ja rakastettavia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti