torstai 17. tammikuuta 2008

No on se perkele

Kun ihmiset on niin saatanan tyhmiä. Juuri äsken tappelin puhelimessa, etten voi tietää mikä on huomisen iltasanomien lööppi: KUN EN OLE HEILLÄ TÖISSÄ. Soittajan mielestä minä olen ilkeä ja pelottava ihminen, kun en suostu kertomaan hänelle sitä. On se niin saatanan vaikea ymmärtää, että jos soittaa SANOMA Osakeyhtiöön, niin se ei edelleenkään ole sama asia kuin Ilta-Sanomat tai jopa Iltalehti. Onhan se tietysti kamalan vaikea erottaa kirjaimia ja äänteitä toisistaan, varsinkin omasta äidinkielestään. Ja sitten toinen on nämä idiootit kun soittelevat kännissä esim. ja uhkailevat ties millä. Eikö säälittävämpää ole. (No on.) No mutta eniten se kertoo eräiden lehtien lukijoiden tasosta vai?

Oottelen tässä ihanaa JDtä Tuho-osastosta ja illalla sitten K-70 telkusta. Sen jälkeen vielä salitunti päälle ja kotiin köllimään. Jotenkin nyt alkaa se gradun tekeminenkin ahistaa, kun mietin raha-asioita. Tai nekun painaa niin ei saa aikaseks mitään. Ens viikolla ois alustaminen eessä, onneks Niinan haastis on ennen sitä ja loputkin haastattelut saa sovituksi lähiajalle. Voi kyllä aikataulu vähän venyä, mutta ei se mitään.

Maanantai mielessäin. Kuulin, että yths on nostanu maksuja. Oha se vieläkin halpa, mutta että niitä nostetaan siksi että JOTKUT jättävät menemättä varatuille ajoilleen. Kiitti vaan kaikille, tälläisena sairaana ja varattomana ihmisenä jokainen viiskytsenttiäkin ois kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti