tiistai 27. marraskuuta 2007

Tou

Viimeaika on ollut erilaista. En ole juonut alkoholia kuin kerran tässä kuussa. Kävin sairaalassa tutkimuksissa. Olen väsynyt, vaikka nukun 8-10 tuntia yössä.

Sairaalassa aloitettiin tutkimukset lisäsairauksien selvittämiseksi. Tulokset tulevat tällä viikolla. Tammikuussa jatkokäynti: kunhan CT-kuvat Tampereelta saadaan. Tähystyksessä selvisi arpeutunut oikea puoli ja vasemmalta pursuaa joka reiästä ylimääräistä kamaa. Leikkaus vuonna 05 on jätetty kesken ja jatkotoimenpiteet on siis näillä näkymin leikkaus. Väliaikaiseksi hoidoksi pistettiin neljäs kortisonikuuri vuoden sisään. Lisäksi suositeltiin taas nenähuuhtelukannun hankintaa. Se onkin mun joululahjalistalla ykkösenä, toivottavasti pukki kuulee. Kakkosena PEF-mittari.

Mitäs muuta? Sain kolmannen työpaikan taas Ruskeasuon koululta, aloitan maanantaina 3.12. kyseessä on sijaisuuksia, mutta melko tiheään tahtiin. Ainakin sen aikaa niitä teen, että taloudellinen balanssi palaisi.

Gradu ei ole edistynyt. Enkä jaksaisi edes ajatella kirjoittamista. Mutta hei hurjaa kuitenkin: syyskauden loputtua opintorekisterissä tulee olemaan täydet 47 opintopistettä, eli n.30,5 opintoviikkoa. Ei kai tässä muuta, sosiaalinen elämä näyttää vaan lakastuneelta: tai se on ehkä erilaista kuin ennen. Nyt elokuvia ja päivällisiä, kokouksia ja konsertteja- tällainen tila sopii hyvin mulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti