sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Rockferry!

Kesä sellaisena kuin me sen tunnemme, eli sateisena ja viileänä on saapunut. Kesäduuniblues kaikuu pian metrossa ja keskustassakin, kun pieni ihminen tienaa lomarahaansa. Eilinen oli hauska päivä: kävin Linnanmäellä. Vaikka olikin sateinen ilma, kävimme Sirun kanssa testaamassa kaikki muut hurjat laitteet, paitsi Kirnussa. Minun lemppari on edelleen kuitenkin vanha puinen Vuoristorata. Siru piti uudehkosta Salama-laitteesta - joka kieltämättä oli juuri sopiva pyörityksessään.

Kesä tulee kuitenkin silloin kun istuu Vuoristoradan puolivälissä ja näkee Helsingin katot, haistaa tervatun puun ja kasvit ja puuston, jotka alapuolella lähettävät huumaavia kesäisiä tuoksuja vuoristoradan matkaajille. Tuntuu ihan vähän siltä, että kaikki onkin mahdollista.

Lauantai meni kevyesti elokuvien seurassa. Näin sellaisia elokuvia, joita en näkisi ilman 10-vuotiaan seuraa. Katsoimme Bride Wars:in, Yes Man:in sekä King Kong-version vuodelta 1933. Elokuvat olivat opettavia: jostain syystä Yes Man-elokuva kosketti minua. Ehkä sen vuoksi, että viimeaikoina olen ollut kamalan negatiivinen kaiken suhteen ja tuntuu, että jokin itsessä estää asioita.

Samaa löytyi myös T:n tarot-sessiosta perjantaina. Minulle ennustettiin ensi kerran Tarot-kortein ja tuntuu, että jotain järkeä siinä koko hommassa on. Toki näen asiat korteista miten haluan, mutta jokin sattuma ohjaa kuitenkin kaikkea.

Nyt aion keskittyä tämän viikon viimeiseen päivään - syön täällä kahvin makuista suklaata ja juon kahvia. Huomenna kesätöitä, kolme viikkoa putkeen 4-5pvää viikossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti