torstai 14. toukokuuta 2009

Kevät! (3)

Noin. Kevät on kamalan kiireistä aikaa tänä keväänä. Koulussa on paljon tekemistä (kokeita, todistukset, musan numerot muille luokille, ryhmäasiat jnejne). Kuitenkin koulu loppuu jo kahden viikon päästä. Koulusta ei sen enempää nyt, niitä on käsitelty siellä missä niitä käsitellään.

Muutoin on ollut aika rauhallista. Edellisen viikonlopun vietin kotona ja tulevana viikonloppuna (huomenna) alkaa Kesäyliopisto. Aion lukea kasvatustieteen perusopintoja siellä kesän ajan. Kesän suunnitelmat ovat muutenkin aika valmiina. Kesä alkaa juhlilla Annalla (työkaveri) ja jatkuu siitä Lauran kotivahdiksi Varkauteen. Lakun leuka leikataan kuun lopussa ja sitten ajattelin olla viikon hyödyksi ja piristää Lakua kotona. Helsinkiin palatessa luvassa on kesäyliopistoa ja lastenhoitotöitä ja hiukkasen Sanoma News hommaa. Juhannuksesta ei ole mitään tietoa, mökkeily olis kivaa. 27.6. lähdemme Pakdojen kanssa kohti Prahaa, viihdymme siellä viikon. Palattua voisi tehdä hiukan töitä ja kesäyliopistoa ja lopulta heinäkuun lopussa lähden Riikaan. On mainiota tietää, että siellähän näkee sitten taas ystäviä. Toivottavasti syksy ja loppukesä tuo sitten mukanaan työtä.

Kesällä mulla siis on aikaa. Aikaa lukea joku kiva kirja. Aikaa juosta keikalle Tavastialle ja aikaa makoilla puistossa ja Pihlajasaaressa.

Niin ja jatko-opiskelutkin ovat edistyneet kevään aikana. Kesän aikana tutkimussuunnitelma vahvistetaan ja lopulta syksyllä saa hakea apurahoja. On se valloittavaa, se opiskelijaelämä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti