sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Väsymys

Oon väsynyt, huonovointinen, kivulias ja ärsyyntynyt.

Joten toteanpa että perjantaina oli kiva käydä Tavastialla Margen kanssa - ja tässä tulos (vas. Marge).
Teemana oli -10-vuotta ja aika hyvin onnistuttiin olemaan teinimpiä kuin teininä. Tosin Marge löysi itsestään kulttuurintutkijan ja meitsi rockpoliisin. Sellainen CMX-keikka Tavastialla sitten. Tuttujakin nähtiin: Sonja oli siellä jonkin ulkkiksen kanssa.

Lauantaina eli eilen herättiin myöhään, päätin kysyä kämppiksiltä (Hane ja Sumpe oli kotona) josko ne haluis lähteä syömään. Äänestettiin italialaista ja varattiin pöytä La Famigliasta neljäks. Söin pinaattikastikkeella lohta ja sinappiperunoita, alkuruuaks vihersalaatin ja jälkiruuaks vielä juustokakkua. Juomana valkoviiniä. Myöhemmin illalla saunottiin Arlassa Sumpen kanssa, kävin moikkaamassa Pasificossa couchsurfereita ja lopulta pääsin varsinaiseen juhlintaan Tiinalle juomaan pari lasia skumppaa. Tiinalta vielä Bellyyn, jossa tanssattiin kolmisen tuntia. Onneks pääsin kotiin, tosin laskari yllätti ja olin äärimmäisen ilkeällä päällä jo silloin (kuten nytkin vielä).

Tänään ahdistuin Ofeliassa, ajoin raitiovaunuilla paikkoihin joissa en ole aikoihin käynyt ja lopulta nukuin päiväunet. Nyt tekis mieli pyytää anteeksi niiltä, joita kohtaan mielenhäiriö on ollut asiattomin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti