sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Viikonloppu, finito

No ylläri, oon ollu perjantaista eteenpäin kipee, kävin torsrtaina opettamassa suomea pienille ja vähän isommille ala-asteikäisille. Ensiviikolla ois vissiin luvassa seksuaalivalistusta vitosluokalle samassa koulussa itäisessä Helsingissä.

Muuten ei tässä ole ehtinyt paljoa: perjantaina näin Kaisaa ja Jennaa, eilen kävin kipeänä leffassa katsomassa maailman kauneimman "kauhuelokuvan" Låt den rätte komma in. Muun ajan olen käynyt mielenkiintoisia keskusteluja niin BB-talon kuivasta jengistä, kynähameen mahdollisuuksista ja buranan saannista. Vähän olen puhunut parista muustakin asiasta, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin.

Hävettää pari asiaa, mitä on viikon aikana. Ja mietin, että onkohan se elämä niinkuin Sagrada Familia - ei valmiina koskaan.

2 kommenttia:

  1. Ei kai elämä voi olla valmiina koskaan? Ehkä sitten kun se on ohi. Keskeneräinen iso (maailman isoimmaksi väitetty) katedraali löytyy myös täältä, ihan Columbian yliopiston vierestä: St. John the Divine, aloitettu 1892. http://en.wikipedia.org/wiki/Cathedral_of_St._John_the_Divine

    Joululahjatoiveita New Yorkista?

    VastaaPoista
  2. Juu, joululahjaksi toivon maailmaan rauhan ja kaikki materiaaliset voi jättää kaupan/paikan hyllyyn. Tavaraa ja asioita on jo tarpeeksi.

    VastaaPoista