sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Tänään! (4-5.pvä)

Eilen surffasin kamalan vähän netissä. Lähinnä luin sähköpostini. Olen soitellut ja hengaillut ihmisten kanssa. Perjantaina kävimme Jennan kanssa Sevillassa syömässä. Otin etanoita ja kanaa. Varsinainen lihansyöjä. Joimme myös Barcelonan matkan kunniaksi puokkiin pullollisen Torresia, jota siellä lähistöllä tehdään. Ilta päättyi punaviinilasilliseen Coronassa Esan lyöttäydyttyä vielä seuraan.

Lauantaina nukuin pitkään - kun sain nukkua. Iltapäivä meni jotenkin täysin ohi. Luin lehtiä ja katselin Ransu Karvakuono -ohjelmaa. Seitsemän aikaan hyppäsin 39-bussiin ja matkustin kohti Pitäjänmäkeä Galin, Sarahin ja Kristan tupareihin. Viihdyin siellä hetken ja join samalla kolme lasia punaviiniä, lähinnä moikkasin vanhoja tuttuja, kunnes Auran kanssa sovittu 22:00 tapaaminen aktualisoitui Bar Looseen. Aura oli yhyttänyt Miikan mukaan ja melkein kolme tuntia siellä sitten istuttiin. Join sivistyneeseen tahtiin - 2 siideriä ja yhden Jekun. Kotiin tullessa kaaduin aika väsyneenä sänkyyn.

Tänään heräsin musiikin jytkeeseen ennen kahtatoista. Suvi kuunteli ilmeisesti Dusty Springfieldiä. Söin eilisen tattipastan jämät ja odottelen tässä paraikaa lähtöä Kasviskekkereille Uudelle ylioppilastalolle. Siitä suuntaan Suokkiin ja lopuksi vielä saunomaan ja uimaan Yrjönkadulle. Täydellinen sunnuntai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti