maanantai 21. heinäkuuta 2008

Musiikkia ja kuviokelluntaa

Vietin viikonlopun Savossa. Piti mennä virkistäytymään, mutta kuinkas ollakaan vauhtia oli päällä enemmän kuin sallittu määrä. Perjantaina lähdin jo duunista aiemmin, kahdeltatoista, että ehtisin Jyväskylään menevään junaan. Aioin vaihtaa matkan varrella Ankan ja Antsan autokyytiin kohti Varkautta. Kunnes oltiin perillä, oltiin jo puhuttu mielenterveysongelmista ja vauvanhoidosta. Antsan kanssa käytiin myös Pieksämäellä ostamassa viinereitä Moilasen leipomolta.

Vietimme rattoisan koti-illan. Tekemättä mitään.

Launtai oli syy siirtää itsensä Savoon. Papan hautajaisissa toukokuussa päätimme, että seuraavan kerran tapaamme positiivisimmissa merkeissä - ihan huviksemme ja hyvällä mielellä. Seuraava kerta tuli jo tosin viikko sitten, kun suurin osa serkuistani saattoi sedän haudan lepoon.

Joka tapauksessa, Haksu-mummo tuli yllätyskäynnille Anja-tädin kanssa jo puolenpäivän aikaan, kun äiskällä oli nimipäivät. Tätä ennen oltiin Ankan kanssa kierretty jo Varkauden vaatekauppoja ja kirppiksiä. Löysin aivan mahtavan mekon ja euron kengät kirppikseltä. Alkosta ostettiin äiskälle valkkaria lahjaksi.

Jo kohta kolmen jälkeen pikavierailin Lehoskin-mummolassa ja jatkoin Ankan, Antsan ja Lakun kanssa Joroisiin serkkujuhliin, jossa oli paaaaaljon sukulaisia. Juotiin, juoruttiin, syötiin, saunottiin ja uitiin. Pikkuveli-Kiksa tuli ekan kerran intistä käymään lomalla ja piti sitäkin juhlistaa. Kuviokelluttiin serkun tyttöjen kanssa aavalla järvellä ja saunottiin kummiserkun kanssa. Yhdeksän aikaan Kiksa sai hyvän idean: pitää päästä puustockiin! Finanssi- ja kyytiasiat hoiti sampsa ja L kyyditsi Kiksan ja minut Puustockiin juuri parahiksi nostalgisoimaan YUP -orkesterilla. Ja kyllä - tokavikana kajahti ilmoille Minä olen myyrä! YUP soitti yllättävän hyvin, eikä yhtään väsyneesti. Kaljatauon ja Honey B ja T Bone -duon jälkeen soitti virkeästi myös teiniaikojen idolit: CMX. Tuli hittibiisejä (Minne paha haudattiin, Kultanaamio ja jee myös Vallat ja väet). Eturivin tytöt pitivät Yrjänää yhä jumalana, siihen malliin taltioitui kuvaa digikameralle. Toisaalta, oli hassua nähdä Rasio muuallakin kuin Loosen baaritiskillä. Kiitos siis siitä, kamalan hyvä mieli tuli.

Hanoi Rocks soitti joko väsyneesti, tai yleisö oli paska. Tulihan sieltä Tragedy ja kaikkea sellaista.

Kyyti tuli kotiin asti kolmen aikaan ja uni melkein heti. Heräsin kahdesti Antsan itkuun, mutta sitten viimeistään kymmeneltä kokonaan. Vein Pauliinan ensiapuun, jotain se oli tehnyt pelissään. Ja muuten väsyneenä syötiin Ruisfeastia ja lopulta junaan kohti Helsinkiä. Neljän tunnin matka sujui nukkuen melkein kokoajan. Kävelin kotiin ja kaaduin kuolleena sänkyyn yhden aikaan.

Tänään tein töitäkin ja salaattia töiden jälkeen. Olin saanut sähköpostia, jotta pääsen bloggaajaksi Flowhin. Siitä sitten varmaan lisää siellä toisessa blogissa!

1 kommentti:

  1. a) Mä haluun myös teininostalgiafestareille!
    b) Väsynyt hanoi rocks oli melkein pistäny työkaveria turpaan samaisilla festareilla -silkkaa seiskamatskua!
    c) Flow´ssa ois vaikka mitä. Ois vapaata, mut ei oo rahaa. Ja sunnuntaina on muutenki pakollisia päällekkäisyyksiä, plaa-aa-aah.

    On se, silloin harvoin kun ei tunne itseään liian vanhaksi festateille, kaikki muu kusee...

    VastaaPoista