tiistai 24. kesäkuuta 2008

Kuumaa kesää?

Kaatu sitten töissä serverit, ja heti huomaa miten haavoittuvainen on tää ihmiselo ja työ. Nyt kohta tunti istuttu tässä, vähän sähköpostia voi laittaa, mutta abstraktikirjaa on turha koota, koska tieto on siellä kaatuneella serverillä. Eikä voi järjestää sessioitakaan, koska siellä nekin ovat.

No joka tapauksessa, hommat on niin hyvällä mallilla jo nyt, että ei oikeastaan tarvitse stressata niistä, kuhan hoidetaan ens kuun aikana kirjat valmiiksi ja sitten käytännönjärjestelyä. Onneksi iltapäivällä on edessä Finlandiatalolla esittelyä: toinen duunikongressi pidetään siellä syyskuussa. Juuri ennen kuin se LOMA alkaa.

Mulla on edelleen aivan kamala matkakuume, kokoajan vahtaan lentoja ja kaikkea millä pääsis jonnekin. On varmaan pakko tehdä se pikamatka Latviaan - tai edes Viroon mahdollisimman pian. Marjo asuu nyt Tallinnassa ja Riinallakin alkaa äitiysloma ihan justiinsa. Kerttu mailasi, että hän on muuttanut Köpiksen "vantaalle", joten sinnekin voisi lentää. Oiskohan Finnairilla joku kesätarjous?

Ja kanssa joku muu kuume myös, unet ei meinaa loppua ja varsin monipuolisia yöunia onkin nähny. Lieneekö syynä lämpimät kesäyöt, kun unissani muutan Viroon maaseudulle pitämään matkailukeskusta? Tai puutaloon, jossa on kaksi kerrosta ja hurmaavat ikkunat. Kaikkea jännää tapahtuu siinä sivussa...

Joka tapauksessa, aion pitää nyt ruokiksen, koska se on järkevää tähän väliin. Adios ja kuumaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti