torstai 22. toukokuuta 2008

Kaunis on kuolla joukkosi eessä

Eilisen saldo.

Kävelen asioimaan Opiskelijakirjastoon, matkalla poimin mukaani Liisiltä Dainan raha-asioita käsittelevät paperit. Kotimatkalla törmäsin M:aan. En mennytkään kotiin, vaan Tikettiin ostamaan lippuja Unilehdon ja Lokkien keikoille. Molemmat soittaa viikonloppuna Virgin Oil Co.:ssa. Tämän jälkeen kävin syömässä Hämiksellä ja heti sen jälkeen kävin kotona nappaamassa mukaan uimakamat ennen kuin lähdin kävellen Taka-Töölöön YTHS:lle. YTHS:llä tapasin fysioterapeutin, jonka kanssa laadittiin uusi saliohjelma. Käytän työnantajan tarjoamaa salietua noin kaksi kertaa viikossa, jos joku ei tiennyt vielä.

YTHS:ltä kävelin takaisin keskustaan ja kävin uimassa kilsan ja juoksemassa vedessä puoli tuntia. Uinnin jälkeen raahauduin kotiin syömään spagettia ja jauhelihakastiketta. Lihansyöjä olen ollut noin puoli vuotta. Heti kun sain syötyä juoksin Fredrikinkadun päästä päähän ja siitä vielä Armfeldintielle, jossa sijaitsee Latvian suurlähetystö. Siellä oli kevätkonsertti, jossa Sibelius-lukion oppilaat soittivat mm. Schubertia, Piazzollaa ja yllätysyllätys Pihlajamaan Sudenkorennon!

Konsertin jälkeen siirryimme Tarun kanssa Dainan kevättussinjshiin Kahvila Ursulaan, jonne saapui myös Jarre. Päätimme yhden asian ja puhuimme Latviasta. Meri on aika kaunis näin alkukesästä. Viileähkö ilta, joten olimme sisäterassilla. Yhden oluen juotuamme lähdettiin kohti kotia, minä annoin raitiovaunujen päättää mihin menisin. 3B vie Kaivopuistosta Fredan ja Bulevardin kulmaan ja 3T lähemmäs kotia Luonnontieteelliselle museolle, joka muuten juuri avautui. 3B saapui ensin, joten matkasin läpi Eiran ja Punavuoren päättyen siihen sopivaan kohtaan. Koska kello oli paljon ja tarvitsin vielä jotain kaupasta tälle päivälle pistäydyin espanjalaisten teinien kansoittamaan K-marketiin, joka on auki 23:00. Ostettuani kookosmaitopurkin (aion tehdä soijapala-kasvis-kookosmaitokastiketta). Päätin mennä lepuuttamaan hermoja yhteen baariin. Join siellä kaksi Carlsbergiä ja yhden Crowmoorin ja seurustelin sivistyneesti itä-Euroopasta, lähinnä Neuvostoliitosta, näistä yhteyksistä tuttujen henkilöiden kanssa. Lisäksi päivitin kalenterini uuteen uskoon ja kuuntelin hyvää musiikkia ja pistin muistiin Mesmer-Oton pyytämiä faktoja Baltiasta.

Lopulta pääsin kotiin, kello oli 23.00 ja luin sähköpostit, Aku Ankan ja nukuin aika hyvin 12 tuntia.

Tänään on vain töitä tossa parin tunnin päästä, pitäis tehdä se kastike ja grikit eikun tattarit valmiiksi sitä rupeamaa varten. Tänään luvassa myös kuntosalitreeni uudella ohjelmalla sen työn jälkeen. Saas nähdä mitä tästä tulee.

Huomenna Unilehto + töitä, lauantaina Joy Division -dokkari (1 ylimääräinen lippu 14.30 näytökseen, kysele) ja illalla Damn Seagulls ja Somerot varmaan kyläilemässä. Lisäksi vois sanoa, että jotenkin ilmiömäisen hyvin menee. No se on kesä, se on alkanut nyt. Ja varsinkin kun kesätöiden alku aikaistui viikolla, eli ensiviikon maanantaina luuhaan päivät Kalevankadulla, erään firman tiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti