maanantai 14. huhtikuuta 2008

viikonloppu ja muita sutkautuksia

Been there...

Lauantai oli kyllä parasta pitkään aikaan. Fleimari-keikka sattu oleen erään moottoripyöräkerhon tiloissa Fredalla. Meininki nastaa, ihmiset epäilyttävän mukavia, joitakin puolituttuja paikalla ja tietty Somerot ja me (Riikka, Otto, Aura ja mä). Kaikki vanhat hitit soi ja ihmiset tykkäsvät Kovasti.

Eilinen meni vähä väsyneissä tunnelmissa, heräiltiin Somerojen kanssa uuteen aamuun yhentoist aikaan ja ei siitä kyllä mitään oikeesti tullu ku kaikki oli ihan häröväsyneitä vieläkin. Lähtivät koteihinsa tytöt ja mä jäin sohvalle levyttään ja katoin National Geographic Channelia ja JIMiä ja lopuks ykkösen prisma-dokkaria. Sammuin ku Simpsonit alko.

Nukuin johki kuuteen ja söin makaronilaatikkoa ja siirsin itteni Kampin metroasemalle tapaamaan Kaisaa - siitä lähdettiinki kohti Kalliota Kaisalle. Ei oo liikkuminen ollu aikoihin noin vaikeaa. Lopuksi käytiin Makuunissa vuokraamassa leffa (Knocked Up / Paksuna) ja naurettiin väsyneinä ittemme taas kipeeksi. Leffan jälkeen lähdin kotiin metrolla ja siivoilin hetken ja suunnittelin nukahtamista.

Nukuin sohvalla kun viime aikoina mun hartiat ja kädet puutuu kokoajan kun nukun sängyssä. Sohvalla ei puutunu hartiat ja kädet, mut alaselkä otti ja suuttu ehkä. Nukun viel toisen yön siinä, sitten pitää päättää mitä tekee. Auttaiskohan muhkeempi tyyny, kun kädet puutuu siksi kun ne on aina siellä tyynyn alla ja oudoissa asennoissa.


Heräsin tossa puol kymppi siihen, ku toinen Kaisa soitti töistä: tarjos lisää töitä. Musta tulee kuulkaa erkkariope. Eli taas Ruskikselle ja siellä sitten lapsille pitäis saada opetettua mm. uskontoo, mantsaa, kemiaa ja lopuks vielä kotsaa. Heh. Eniten jännittää se, miten se sujuu koska lapsille tuotti jo vaikeuksia käsittää mut ip-ohjaajan jälkeen hoitajana: miten ne hyväksyy sen, että mulla ois luokassa korkein auktoriteetti. Ehkä se sujuu.

Nyt vielä vähän lisää kahvia, hesarinki jo luin. All's well.

1 kommentti:

  1. Nuo olis tuolla Kumpulan kyläjuhlilla 24.5. kanssa, tosin akustisesti. Huomasit varmaan jo maisspeissistä :) Kyläjuhlat on kyllä eri kivat, varsinkin jos aurinko sattuu paistamaan!

    VastaaPoista