tiistai 11. joulukuuta 2007

Pirms Ziemasveetkiem Riigaa

Ennen joulujuhlaa Riiassa oli kiireistä. Urheat suomalaiset kohtasivat vastoinkäymisiä myrskyjumalan antamina, laivat eivät kulkeneet ja lähtö myöhästyi 10tuntia. Mutta loppujen lopuksi, perjantaina kello 2:00 bussi kaarsi Autostan pihaan. Taksimatka Stabu ielalle oli pikainen, joskin kallis, mutta sänky odotti isossa neliössä. Asunto sijaitsi neljännessä kerroksessa, vanhassa 2. pihan talossa ja asukkaita odotti lämmin suihku ja 3 kämppäkaveria, jotka olivat saapuneet etukäteen.

Perjantaiksi sovitut tapaamiset oli suunniteltu hyvin ja oikein mukavia ottaen huomioon kiireen. Ekskursiolaiset solmivat kontakteja ja kuulivat mielipiteitä, ja jotkut joka pääsivät eurooppa-ohjelmaan. Eräs itäsuomalainen 25-vuotias naishenkilö tosin otti ja vetäisi pullollisen Shiraz-punaviiniä perjantai-iltana ja kärsi siitä aamutunneilla: tosin kännissä saa näköjään halpoja takseja (2Ls) sekä RUKKASIA miehiltä.

Lauantaina reissu jatkui shoppailun merkeissä, kahdet kengät löysivät omistajan. Lisäksi Raaman Hare Krisnat tuli moikattua. Iltapäivällä oli sovittu tapaaminen Jurmalassa, Jaundubultissa toimittaja Jukka Rislakin kanssa. Iltapäivä kului rannalla kävelyyn, ruokailuun ja palokunnan yllärisaapumiseen ravintolaan. Rislakki tarjosi kahvia ja Anna Ziguren leipomaa piirakkaa kotonaan.

Illalla tapasin Eliinan (ainoan latvialaisen, johon oli aikaa törmätä) ja söin sushia Samurajsissa. Menin nukkumaan ajoissa, koska väsytti.

Sunnuntaina matkustimme takaisin Suomeen. Matkaseurue oli oikein mukava.

Nyt olen tehnyt n. 12-14tuntista työpäivää tässä pari päivää, paitsi että tänään piti mennä tenttiin kello 14:00, enkä kyennyt kuitenkaan, kun oli niin heikko olo. Huominen ja torstai vielä töitä, sitten taas laivailemaan kohti Tukholmaa - kera Lapkon, Damn Seagullsien ja Rubikin.

Olo on ok. Parempikin voisi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti