maanantai 17. joulukuuta 2007

Juhlista jaloin.

Enpä ole ehtinyt tekemään mitään järkevää, edes ajattelemaan joulua ennen kuin eilen. Glögiä (jekulla ja ilman) on juotu kyllä ja pipareita on maisteltu kolmen maan reseptein. Mutta tänä aamuna kun jonotin puhelinajalla lääkärille, kirjoitin joulukortteja (yhteensä 5 kappaletta). Yhden kotiin, yhden iskälle, yhden mummolaan, yhden kummilapsen perheelle ja yhden mummolle ja papalle.

Juhlista jaloin? Meidän perheen joulu on 1) Hässäkkää, 2) Riitelyä, 3) Juopottelua, 4) Nukkumista ja 5) Tärkeää yhdessäoloa. Viides ja neljäs kohta korvaa täpärästi kolme ensimmäistä niin, että joka vuosi kaikki haluavat olla paikalla viettämässä yhteistä joulua. Kuulin, että tänä vuonna aattona puuttuu vain isosisko ja avomies. Mutta tulevat luultavasti heti joulupäivänä sitten kylään. Alpokoira on varmaan ihan paniikissa ihmismäärän vuoksi. Onneksi yövieraita ei jää kuin 4, vakioasukkaiden lisäksi. Ja toivottavasti, kellariin joutuu tänä vuonna jotkut muut kuin astmaatikot sairaat.

Olen kuunnellut lisää kasarihittejä. Joy Divisionia (no vähän 70-lukua joo) ja Depeche Modeakin. Mutta eniten tässä mietin, josko menisi pitkästä aikaa Anviliin ensviikon torstaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti